Summer Scent
BigApplause



[just wanna be a good girl :)]


selamat datang ke blog saye! benvenuto a tutti! welkom om alle! bonjour à tous! ini kisah saye.. nothing special to everyone but to me :)

Change it Mood : sweet
Status : nice girls :p

Story Owner Linkies

Buddies Shouted Here



Much Obliged

Template by: Izyanyancinnamon
Header by: Izyan
Tutorial by: Atieqah
Full edited: tetyvalent
Best view: Maxthon
:: SambungBelajar ::
Sunday, May 12, 2013 | Sunday, May 12, 2013 | 0 comments
weeehuuuuu..................! da lama xtulis blog ni, suram je tgok entry lama..... huhu.... apa yang aku buaat skang ea?? hehe... aku sedang melanjutkan pelajaran kat UiTM di hatiku laaaaa... aku lepasan post dip. so..... aku masuk degree ni tros gi sem3, lompat! lompat! yeahhhh! bidang yang aku ambik ni ramai orang xtau.... soooo.... bila orang tanye, "kos library? belajar ape jer??" helllloooooooooooo peopleeeee!!!! HOW WE AS LIBRARIAN CAN GET MANAGE A TRILION-TRILION-TRILION OF BOOK AT LIBRARY TO EASY USE BY U OOLLLS. atau korang ni xpenah g library? mengaku sajalah berapa ramai sangat la orang kat Malaysia ni yang sedar kewujudan library.. even aku pun kalau xdapat kos ni maybe aku xkan pernah jejak library kot.... hihihi..... sokay. u olllss dimaafkan :) wish me luck at my kos ni...!



ThankYou.   
glitter-graphics.com


Old things | New things