Summer Scent
BigApplause



[just wanna be a good girl :)]


selamat datang ke blog saye! benvenuto a tutti! welkom om alle! bonjour à tous! ini kisah saye.. nothing special to everyone but to me :)

Change it Mood : sweet
Status : nice girls :p

Story Owner Linkies

Buddies Shouted Here



Much Obliged

Template by: Izyanyancinnamon
Header by: Izyan
Tutorial by: Atieqah
Full edited: tetyvalent
Best view: Maxthon
:: rindu adik2 kat PLKN ::
Sunday, May 12, 2013 | Sunday, May 12, 2013 | 0 comments
  pemergian aku dari plkn .. hahaha.... love korang.....

   ThankYou kat adik2 yang tolong bawakan beg2 aku :)

  Yuki Xue .... gurl paling lawa kat dalam dorm aku ... (omeynye dia....!)

  celeste cheong kawan baik yuki.... kemana bedua je dorang ni.....

  yeahhh! my besties kat dalam dorm!

sehari sebelum berangkat pulangggggg... pesta megiiiiii 

             inilah katil kesayangan akuuuu.... <3 span="">

bantal sempena hari lahir kat PLKN dihadiahkan oleh.... MySayang
ingat jugak even kat dlm plkn.. LoveYou..!

yeahhh! hari bebas !! sayang PLKN!! 

kalau ikot mmg nak upload gambar lagi nak tunjuk kat korang yang happynya
aku kat dalam PLKN tu... tapi gambar ntah dalam folder mana aku letak..
hihi..... best sgt.... tapi sayang, mase perkhemahan aku xdpt join because
dah dalam otw balik ke UiTM puncak perdana... srry adik2... sian yang satu
group ngn aku tu.... xpe... even xde aku pon dorang tetap happy gak... :D kan?
hihihi..... seronok dapat pegg title kakak comel, kakak cute,  hahaha...
(terperasan la pulak :P) bukan beban sgt pun PLKN ni... JUST DOIT! haha
(pinjam trade mark jap adidas :P)  dapat ramai kawn2 cina n melayu...
dorang pun ade mcm2 ragam.... tebukak sket minda aku ni yang dok kwn ngn 
melayu je.... hihhi.... dapat tau culture dorg tu yg best, 

ThankYou! 

:: SambungBelajar ::
| Sunday, May 12, 2013 | 0 comments
weeehuuuuu..................! da lama xtulis blog ni, suram je tgok entry lama..... huhu.... apa yang aku buaat skang ea?? hehe... aku sedang melanjutkan pelajaran kat UiTM di hatiku laaaaa... aku lepasan post dip. so..... aku masuk degree ni tros gi sem3, lompat! lompat! yeahhhh! bidang yang aku ambik ni ramai orang xtau.... soooo.... bila orang tanye, "kos library? belajar ape jer??" helllloooooooooooo peopleeeee!!!! HOW WE AS LIBRARIAN CAN GET MANAGE A TRILION-TRILION-TRILION OF BOOK AT LIBRARY TO EASY USE BY U OOLLLS. atau korang ni xpenah g library? mengaku sajalah berapa ramai sangat la orang kat Malaysia ni yang sedar kewujudan library.. even aku pun kalau xdapat kos ni maybe aku xkan pernah jejak library kot.... hihihi..... sokay. u olllss dimaafkan :) wish me luck at my kos ni...!



ThankYou.   
glitter-graphics.com

:: fav song ::
Saturday, March 30, 2013 | Saturday, March 30, 2013 | 0 comments
 
Megan Nicole - B-e-a-utiful [ Lyrics ] 


:: i'm going to NATIONAL SERVICE ::
Friday, January 4, 2013 | Friday, January 04, 2013 | 0 comments

fuhh... tahniah la kepada diri ini kerana permintaan untuk langsaikan hutang plkn 3 tahun yg lepas bakal terlaksana esok  ... maklumlahhh.... aq ni siri penangguhan dari siri yang 2010, lame kan... hehe... aq dapat kat kem geo kosmo kat kuala kubu bharu, selangor, kampung gesir tengah? x penah di dengar nye..... macam mane la ek tempatnya.... tu sume xpenting.... janji aq pegi plkn ni dan x payah nak panggil2 aq lagi pasni! heh! marah nampak? hehe.. xde la, juz risau ade xkekawan yang nak berkawan ngn aq ni... maklumlah... aq kan pemalu... kui kui kui... (puih!) aq ada la tanye senior aq pengalaman mase kat plkn, ni antara perbualan kita orang...





Old things